De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker

Beleef het “Pannenkoeken eten” gevoel! Komt u gerust langs voor een van de 250 heerlijke pannenkoeken. Van een oer-Hollandse pannenkoek met appel of spek tot een zeer uitgebreide notenpannenkoek. En wat dacht u van een pannenkoek met gesmolten brie, ananas en prei. Voor de liefhebber is het smullen van een overheerlijke pannenkoek met mosselen.

De kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zowel buiten in de speeltuin, als binnen in de speelkelder kunnen de kinderen heerlijk spelen. In de speelkelder bevinden zich enkele playstations, en een heus theater. Voor de allerkleinsten is er in het restaurant een leuk speelhoekje. Zo kunt u een oogje in het zeil houden. Een geruststellende gedachte. Al ontdekt door vele kinderen. Al geroemd door veel kinderen: de speelgoedwinkel van de Pannekoekenbakker. En dat kost u geen euro extra. De kinderen mogen betalen met de “Smul”. Dit betaalmiddel van de Pannekoekenbakker wordt gratis verstrekt bij de kinderpannenkoek en het kinderijs. Kiest u voor de Smul-pannenkoek dan zitten daar maar liefst 10 Smulmunten bij. 10 arrangementen met pannenkoek eten.

Een uitstapje met de familie, met uw collega’s, of zo maar met vrienden? De Pannekoekenbakker helpt u hier graag bij. Het organiseren is nu een fluitje van een cent. Kijk eens op: www.dagjeplasmolen.nl.


Witteweg 8, 6586 AE Plasmolen
Telefoon: 024 - 696 27 99
www.pannekoekenbakker-plasmolen.nl
plasmolen@pannekoekenbakker.nl

 

Legende Kiste Trui Schenk de Schat