’t RestaurantGilde van Kiste Trui
Schenk “de Schat van Kiste Trui”
Schenk de Schat

’t RestaurantGilde van Kiste Trui

Wij, de leden van ’t Gilde van Kiste Trui, willen ons graag aan u voorstellen. 

’t Gilde is het initiatief van een aantal restaurateurs in de gemeente Mook en Middelaar. Restaurateurs die u graag willen wijzen op de kwaliteit van hun keuken en die u graag als zeer geziene gast in hun restaurants willen ontvangen. Lees meer...

't Zwaantje

In de bossen tussen Mook en Groesbeek vindt u Herberg Restaurant ’t Zwaantje. Een ware thuishaven voor culinaire genieters, wandelaars, fietsers en gezinnen met kinderen.

Lees meer

De Plasmolense Hof

Restaurant De Plasmolense Hof ligt in het kleine plaatsje Plasmolen. Geliefd bij schilders, natuurliefhebbers en culinaire fijnproevers.

Lees meer

De Pannekoekenbakker

Beleef het “Pannenkoeken eten” gevoel! Komt u gerust langs voor een van de 250 heerlijke pannenkoeken. Van een oer-Hollandse pannenkoek met appel of spek tot een zeer uitgebreide notenpannenkoek.

Lees meer

Van der Valk

Van der Valk Hotel de Molenhoek ligt in een prachtig natuurgebied met water, heuvels, bos en heide. Daarnaast kent dit gebied een rijke historie waarvan vele historische en archeologische plaatsen getuigen.

Lees meer

De Mallejan

Grand café restaurant De Mallejan in Plasmolen bevindt zich in een natuurrijk en recreatief gebied, omringd door bossen en aan de oever van het water in het mooie plaatsje Plasmolen.

Lees meer